För köttälskaren...
Köp riktig köttfärs och kryddstarka kvalitetskorvar hos en chark-affär. Blanda ett ägg, strömjöl, lite vatten, salt, paprika och vit peppar i en bunke.
Låt blandningen få svälla lite medans du hackar lök och gör ostkuber i storlek "grov".
Blanda köttfärs, ströbrödsblandning, lök och ost i en stor bunke och låt sedan blandningen få vänta ca 4 minuter.
Stek några korvar på riktigt hög värme, så att de får rejäl stekyta. Lägg korvarna i en ugnsfast form och ställ in dom i ugnen på 150 grader.
Forma köttfärsblandningen till biffar och stek dom ca 2 minuter per sida i hög värme. LÄgg dom sedan med korvarna i den ugnsfasta formen tills dom blir klara. Kom ihåg att steka biffarna i samma stekpanna som du använde till korvarna för att behålla alla smaker.
Servera detta med färskpotatis, lingon, stuvad kål och kall pilsner.
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!
Låt blandningen få svälla lite medans du hackar lök och gör ostkuber i storlek "grov".
Blanda köttfärs, ströbrödsblandning, lök och ost i en stor bunke och låt sedan blandningen få vänta ca 4 minuter.
Stek några korvar på riktigt hög värme, så att de får rejäl stekyta. Lägg korvarna i en ugnsfast form och ställ in dom i ugnen på 150 grader.
Forma köttfärsblandningen till biffar och stek dom ca 2 minuter per sida i hög värme. LÄgg dom sedan med korvarna i den ugnsfasta formen tills dom blir klara. Kom ihåg att steka biffarna i samma stekpanna som du använde till korvarna för att behålla alla smaker.
Servera detta med färskpotatis, lingon, stuvad kål och kall pilsner.
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!
Kommentarer
Trackback